ZTC

Trsatska gradina i ove će godine zasjati u posebnom modnom duhu, naime 14.srpnja održat će se peto izdanje modne manifestacije CITY 45 20, modne revije s emocijom, a  u sklopu krovne manifestacije Ljeto na Gradini. Povodom pete obljetnice organizatori su u prvi plan kampanje stavili pet žena – ambasadorica čiji životni stil u prvi plan stavlja ispravne vrijednosti kao što su obitelj, dobrota, skromnost, življenje svog poziva, a sve to je uvijek u modi.

Svaka od nas mora pronaći način da bude sretna i zadovoljna, a nakon toga moda je šećer na kraju našeg izgleda, kratko je istaknula Marija Mažar te dodala kako su za kampanju odabrane žene različitih profila, godišta, no sve su one u suštini iste, pronašle su način kako da budu svoje, kako da pronađu svoje mjesto,  kako da budu sretne, sve su one inspiracija.

Zaštitna lica kampanje su Nikolina Miletić Minovska, Ivana Paris Bubičić, Viviana Kalmar, Linda Lukežić, Antonia Gržinčić, za ljepotu djevojaka zaslužni su brendovi AVONSKINFINITY dok je za make up zaslužna poznata vizažistica IVA BERIŠIĆ.

Nikolina Miletić Minovska

Ivana Paris Bubičić

Antonia Gržinčić

Viviana Kalmar

Linda Lukežić

Zaštitna lica kampanje zablistala su u  LUSSO COUTURE kreacijama uz naočale iz optike VIKTOR ŠAHINI i obuću iz KARLE.

CITY 45 20 na Gradinu donosi modne trendove, jednu posebnu haljinu za koju smo uspjeli otkriti kako će ju izraditi Džana Ravlić sa svojim SALLY ATELIER timom, zanimljive nastupe i iznenađenja!  Svemu će prethoditi panel diskusije na temu mode i ljepote uz poznata imena modne i beauty scene, a ulaz na događanje  je slobodan.


Modna revija s najljepšim pogledom petu je godinu zaredom spremna  dočekati svoje goste i posjetitelje, ovoga puta u najčarobnijem izdanju!

Pratite nas jer uskoro stižu brojne zanimljivosti ove jedinstvene riječke manifestacije kao i video s priprema kampanje.

Fotografije potpisuje Ivor Mažar.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE