ZTC

Toliko je lijepih citata i stihova na spomen žena, toliko knjiga, slika, filmova je nadahnuto ženama…

No biti žena danas nije nimalo lako. Balansiranje brojnim ulogama, privatnim i poslovnim obavezama ostavlja jako malo vremena za slatka ženska zadovoljstva stoga smo jako sretni što vam možemo otkriti više o događanju koje smo najavili, a koje vrijedno spremamo za 08. ožujka s početkom u 20h, Žrtava Fašizma 2/b u Rijeci.

U suradnji s 4look-om na Dan žena donosimo priliku za opuštenim druženjem uz modne i beauty novitete, trendy boje za kosu, predstavljanje Acca Kappa niche parfema, a sve začinjeno finim kapljicama Botegga pjenušavih vina.

Predstavit ćemo inovativne koncepte s kojima krećemo na proljeće, Stilueta corner uz probrane brandove, te kampanju koja povezuju dosad nespojivo, a koju je inicirao 4look tim u suradnji s tri mlade, proaktivne blogerice koje na svojim društvenim mrežama okupljaju velik broj followera!

Vrijedni poklon paketi, ali i nagrade, povedite prijateljicu, majku, sestru, baku u jedan poseban izlazak, na vama je samo da nam dođete s puno dobre volje, za ostalo ćemo se pobrinuti mi, uostalom već znate koliko nam je stalo do vas i vašeg povjerenja te je ovo idealna prilika da se iz virtualnog preselimo u stvarni svijet i bolje upoznamo.

Budući da je broj mjesta ograničen i dolazak uz pozivnice, čekamo vas na mailu redakcija@stilueta.net javite nam koga bi povele, zašto vam ovaj izlazak treba i  kontakt telefon, one najbrže bit će s nama ove posebne večeri! Cijelu kampanju, suradnike kao i live intervjue s našim modelima moći ćete ekskluzivno doživjeti upravo 08.03, vidimo se!

Jedva čekamo! U ulogama modela zasjale su blogerice: Stella Mešić PARTS OF THE SUN, Anita Dundović NOIRANI , Tena ĆorićBEAUTY WONDERLUST 

Styling: La Vetrina Rijeka

Automobil: Porsche Inter Auto Rijeka

Marija Mažar i Stilueta tim ♥

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE