ZTC

Posljednjih godina ispraćaji stare godine i dočeci nove godine u podne pravi su hit. Mi to podržavamo! Idealna prilika da proslavimo sve što treba proslaviti i pozdravimo sve što želimo ostaviti iza sebe. Donosimo četiri prijedloga za 31.12. a tiču se dočeka u podne, naše preporuke su Fužine, Kastav, Opatija i Rijeka – Trsatska gradina, a vrijeme je da saznate što se sprema…

FUŽINE

Ipak prednost dajemo Fužinama, pitoresknom mjestu u Gorskom kotaru koje obožavamo, imamo tamo rodbine, prijatelja, a ljepota mjesta u sva godišnja doba očarava. Fužinarci su su se prvi dosjetili slaviti u podne i mi im na toj ideji čestitamo, osamnaesti doček u podne počinje u 10h, prisutne će zabavljati Insula i Ausswinkl muzikanti, priređen je bogat program i brojni detalji, a  moći ćete kupiti balone na helij koji će točno u podne sa željama biti pušteni u zrak. U Fužine vozi novogodišnji vlak iz Rijeke, no svoje mjesto rezervirajte čim prije isto kao i u slučaju ako planirate prenoćiti jer Fužine su hit! Bili smo pa znamo o čemu pišemo – apsolutni hit!

OPATIJA 

Idealni podnevni doček za djecu čeka vas va Opatije! Priliku da isprate Staru godinu prvi će imati najmlađi, i to točno u podne pokraj klizališta na Ljetnoj pozornici. Rani novogodišnji doček počet će već u 11 sati, a za dobru zabavu pobrinut će se kostimirani animatori i ulični umjetnici, kao i kreativne i kulinarske radionice, nagradne igre, blagdanski „face painting“ i druge aktivnosti. 

KASTAV

Jako volimo i Kastav, kako i ne bi, čarolija tog mjesta s kojeg se pruža neodoljiv pogled na Kvarner, spoj povijesti, prirode i umjetnosti čine Kastav posebnim, a odaberete li 31.12 u podne biti ovdje, nećete požaliti jer kako kažu na službenoj stranici – Dobro došli na “Advent s najljepšim pogledom”, dobro došli na advent u Kastav! “Advent s najljepšim pogledom” veliko će finale doživjeti tradicionalnim humanitarnim događanjem “Zadnje polne va Kastve” koje će okupiti glazbenike i, uz vrhunsku zabavu za posjetitelje, skupljati donacije za humanitarnu pomoć najpotrebitijima te tako još jednom dokazati da je dobro činiti dobro i s tom misli krenuti u novu godinu.Bravo i za Kastav!

TRSATSKA GRADINA 

Trsatska gradina ove je omiljena destinacija na Kvarneru, to nikoga ne čudi, sjaj Gradine ušao je u srca brojnih posjetitelja, njih čak 50 tisuća koliko ih je posjetila ovu povijesnu lokaciju! Gradina sprema doček za najmlađe u podne,  od 11:00 sati ujutro mališani će uz prigodan program i animacije na Trsatskoj gradini moći dočekati Novu godinu i to u podne, kada će najmlađi moći uživati u brojnim iznenađenjima.  Još jedna dobra ideja!

Iskreno, mi još ne znamo gdje ćemo 31.12. u podne, no čini nam se da ne možemo pogriješiti. Najbitnije je da odaberete dobro društvo i skupite u srca puno dobre volje, u podne i u ponoć zaželite svima oko sebe sve najbolje i najljepše baš kao što ćemo i mi poželjeti svima vama… našim dragim čitateljima!

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar