Dawg swag: kada četveronožni ljubimci postanu modne zvijezde…

0
4

DAWG SWAG našim četveronožnim ljubimcima pruža priliku da postanu prave modne zvijezde.

Samo jedan pogled na ove funkcionalne, zabavne i šarmantne “modne dodatke” natjerao nas je da se zapitamo tko se iza samog brenda krije i kako se uopće započela ova zanimljiva modna priča u kojoj glavnu ulogu imaju psi.

dwag271%c2%b81

Naša je priča započela s dvama čupavim prijateljima, Rhodriem („tea-cup“ šnaucer) i Moom (jorkširski terijer), kojima je dosadila postojeća ponuda odjeće za pse i očajno su tražili nešto što će im omogućiti da pokažu svoj stvarni „swag“. Ne samo da im je Dawg Swag omogućio upravo to, već se pritom mogu osjećati udobno i toplo tijekom zime i hladnih temperatura. Na taj način ljubimci mogu biti modno osviješteni baš poput njihovih vlasnika. Problem je samo što će privući više pozornosti! – Dawg swag

Također, kreativni tim istiće kako su sve  „hoodice“ izrađene od najkvalitetnijih tkanina u različitim, trendi bojama, kako bi bile otporne na sve vremenske nepodoge. Ono što ih definitivno čini prepoznatljivima na tržištu su originalni dizajni s kojima naglašavaju osobnost ljubimaca koji ih nose.

Svoj swag izgled od sada svaki pas može upotpuniti novim ogrlicama, oprsnicama, povodcima, koje može kombinirati uz modne dodatke poput mašnica, kravata ili ukrasnih trakica. Svaki pas ima poseban karakter i osobnost pa zašto to ne iskazati i putem jedinstvenog modnog stila. 

dwag880

Obožavamo ovakvu inicijativu i izvedbu, te smo sigurni da će naši brojni čitatelji i ljubitelji životinja pronaći savršen „hoodie“  i ostale dodatke za svoje ljubimce, koji će u potpunosti kompletirati njihov istinski stil.

DAWG SWAG


dwag2719