A nakon Božića svi se razgovori svode na planove za doček… Djevojke i žene pažljivo smišljaju outfite ovisno i prigodi, kombiniraju i u cijelom procesu uživaju! Svaka od nas je drugačija i stoga je bitno pronaći kombinaciju koja odgovara stilu i senzibilitetu, kako bi se osjećale dobro i izgledale fantastično! Pogledale smo ponudu riječkih butika i pronašli favorite, sigurne da ćete na ovim mjestima pronaći nešto za sebe…

VESNA SPOSA 

Za sve glamurozne prilike, u riječkom butiku Vesna Sposa čekaju vas prekrasne kreacije koje su stvorene za crveni tepih! Kampanja snimana u Rijeci posebno nam je draga baš kao i ova kreacija na lijepoj Eleni Jung!

Foto: Robin Pretković

SALLY ATELIER

Spoj raskoši i kreativnosti, tako možemo ukratko opisati Sally atelier koji se krije u Užarskoj ulici i Tower centru, ipak naša preporuka je neodoljiva crvena boja koja je hit svakog dočeka, boja strasti i ljubavi, savršena za ulazak u novu godinu, pogledajte kako su ju na našem rođendanu nosile Katja Grubiša i Ivana Brkljačić!

Foto: privatni arhiv I.B.

BELLISSIMA ALISA 

Zaljubljeni smo u sve što se krije u ovoj riječkoj oazi! Imali smo priliku snimiti kampanju za ovaj poznati brand na Trsatskoj gradini, a Sara Babić u ovoj je kombinaciji neodoljiva! Kraljevska boja za kraljevski izgled!

Foto: Ivor Mažar

LA VETRINA

La Vetrina u samom srcu Rijeke donosi probrane kreacije i priliku da pronađete nešto za svoje prilike, limitiranost komada nam se posebno sviđa, bit ćete posebne, zadnji editorial snimila je talentirana Stella Mešić,  a ako se spremate za doček na otvorenom, ovaj bundica je savršena, a sigurno ćete naći kompletan outfit na ovoj adresi!

Foto: Stella Mešić

HERO4HEROES

Marijana Hero stvara razigranu odjeću koja obiluje šljokicama, bojama, motivima, a doček nove savršen je da svoj ormar oplemenite Hero4Heroes kreacijom! Iva Frankić kao model zablistala je ispred objektiva Eni Brušnjak!

Foto: Eni Brušnjak

LUSSO COUTURE

Linda Lukežić utjelovljuje sama modu koju stvara. Fina, posebna i decentna, Linda je u svoj brand utkala toliko ljepote i elegancije, a ova varijanta je jednostavno savršena za doček. Opet ispred objektiva Iva Frankić, a iza Eni Brušnjak!

Foto: Eni Brušnjak

PEPA DESIGN

Perpektivna riječka dizajnerica idealne je za žene koje vole biti elegantne i drugačije! Haljine su to koje ćete voljeti i u kojima  ćete se osjećati posebno, a nije li to želja svake od nas…

Foto: Ivor Mažar

ŠINJORINA 

Butik Šinjorina dom je domaćih dizajnera, a za ovu priliku pronašli smo kratku crvenu šljokičastu haljinu za sve ljubiteljice dobrih zabava! Već vas vidimo, šampanjac u ruci, atraktivne štikle i ova haljina!

Foto: Šinjorina FB

ELFS

Tokom ove godine brojne je Riječanke razveselio dolazak poznatog butika ELFS u našu Rijeku! Poznati po trendy dizajnu i kvaliteti, ELFSi imaju odličnih ideja za svečane prilike,  a naš odabir je haljina Despina!

Foto: Danijel Galić

ANDY’S

Andrea Anić Dokmanović stvara čaroliju u svom atelieru! Zadnji editorijal nadahnut Parizom snimio je Zvonimir Ferina, a bezvremenska crna elegancija idealna je za doček nove godine, a zatim i dalje za sve vaše bitne prilike!

Foto: Zvonimir Ferina

Pripremila: Stilueta 

Fotografi navedeni ispod kreacija.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE